Farmville Works On Pandora


mth411

Member
Joined
Sep 29, 2003
Messages
510
Some people were interested if farmville and facebook were usable on the pandora,
It is, I don't play farmville, so I just started it up from facebook page in firefox, was playable, music played, touchscreen seemed a great interface :)




using the N900 flash plugin and firefox (doesn't work in midori or aurora for me, will look into it), it works.
Install firefox (which complains if you don't update sqlite):
sudo opkg update
sudo opkg install firefox
sudo opkg upgrade libsqlite3-0

sudo cp /media/SDCARD/libflashplugin.so /usr/lib/mozilla/plugins/libflashplayer.so
(I removed swfdec first using sudo opkg --force-depends remove swfdec-mozilla swfdec-gnome swfdec)
 

mth411

Member
Joined
Sep 29, 2003
Messages
510
The current Maemo5 N900 flash plugin (10.1) is available here:
http://www.renegade-uiq.com/

The newer beta (Optimized for OMAP) is available on request from here:
http://focus.ti.com/docs/toolsw/folders/print/adobeflash-a8.html
 

mth411

Member
Joined
Sep 29, 2003
Messages
510
Also, doesn't fit the screen, but you can pan in firefox.

I don't know if anything was off the screen that I needed to see, didn't pan around.
 

asimov-solensan

Very Active Member
Joined
Jan 8, 2010
Messages
689
Hello mth411, can you test if grooveshark.com works? It's almost the only flash website I use daily.

Thanks
 

God Ginrai

Godmaster
Joined
Nov 27, 2005
Messages
5,466
Website
Visit site
Defo said:
Grooveshark switched to HTML5 in December, so it might work already.

I miss the old version simply because you can't customize the song list anymore. I used to have it so it displayed the songs as little thin boxes without the album art. Now you can't do that anymore :(

-God Ginrai
 
Last edited by a moderator:

asimov-solensan

Very Active Member
Joined
Jan 8, 2010
Messages
689
Defo said:
Grooveshark switched to HTML5 in December, so it might work already.

I didn't know, I have been looking at and discovered that it's only avalible for vip users and is a beta. Thanks for the advise anyway.
 
Last edited by a moderator:

God Ginrai

Godmaster
Joined
Nov 27, 2005
Messages
5,466
Website
Visit site
asimov-solensan said:
Defo said:
Grooveshark switched to HTML5 in December, so it might work already.

I didn't know, I have been looking at and discovered that it's only avalible for vip users and is a beta. Thanks for the advise anyway.

No, the HTML5 is for all users. However, the Groovshark site is not completely HTML5. The music playback is still handled by a flash element.

-God Ginrai
 
Last edited by a moderator:

Tosikko

Still Fresh
Joined
Sep 29, 2008
Messages
8
Pretty sweet, the plugin works surprisingly well on Pandora! This topic really made my day! Now if we only got a Java plugin for browsers: :)
 

Dead1nside

Well-Known Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
1,056
Location
UK
Website
www.jonathanpritchard.com
Tosikko said:
Pretty sweet, the plugin works surprisingly well on Pandora! This topic really made my day! Now if we only got a Java plugin for browsers: :)

I didn't know there wasn't one. I would have thought OpenJDK would be sufficient.
 
Last edited by a moderator:

trooper

Trooper`s watching you !!!
Joined
Apr 20, 2003
Messages
5,503
Location
The DarkSide (London)
Website
Visit site
Unfathomable Depths said:
How did I know god ginari would be all over a topic about Farmville?

He loves that shit.

Not sure if this is intended as harassment ?, But it has been reported as such. Maybe an unprovoked attack ?,
Or a case of light hearted fun ?. If it is indeed light hearted fun, Please be more careful how you word
or qualify things in future. If it is not, I think an apology is in order.

Trooper
 
Last edited by a moderator:

torpor

hack hack hack, the little machines fight back
Joined
Oct 21, 2005
Messages
2,475
Location
vienna, austria
Website
w1xer.at
Is it at all possible to get this flash plugin in the firmware by default? Anyone wanna make an installer, if not .. ?
 

hdonk

Active Member
Joined
Sep 12, 2008
Messages
572
As I said in the other thread, I'm considering it for the next 2 Firefox releases, but what are the legalities?
 

asimov-solensan

Very Active Member
Joined
Jan 8, 2010
Messages
689
God Ginrai said:
asimov-solensan said:
Defo said:
Grooveshark switched to HTML5 in December, so it might work already.

I didn't know, I have been looking at and discovered that it's only avalible for vip users and is a beta. Thanks for the advise anyway.

No, the HTML5 is for all users. However, the Groovshark site is not completely HTML5. The music playback is still handled by a flash element.

-God Ginrai

Then we are not talking about preview.grooveshark.com.

Then the last update replaced the flash interface by this one made with html5. I have been using it and didn't notices, in fact it works as bad on my netbook as the old interface (slow and crashy).

By the way God Ginrai maybe you want to know that the old interface is still working on http://retro.grooveshark.com/
 
Last edited by a moderator:

Dunny

Exophase Approved® Forum Troll
Joined
Dec 24, 2006
Messages
1,112
Age
49
Location
Broughton, Brigg, UK
Website
www.zxspin.com
Unfathomable Depths said:
How did I know god ginari would be all over a topic about Farmville?

So does my Mrs, and the only way I could keep her off my Pandora was by telling her that Farmville won't run. Sorry lads, but I gots to adblock this thread.

D.
 
Last edited by a moderator:

levi1123

Member
Joined
Oct 12, 2009
Messages
430
Just a heads up, if you simply install the flash plugin to the NAND under /usr/lib/mozilla/plugins/libflashplayer.so it seems to work with chromium's PND without a problem, and better than the NAND install of firefox does. Just saying to save some nand space if you installed FF you can get rid of it and be safe =)
 

MonkeyChops

NO! I don't play basketball
Joined
Jul 16, 2008
Messages
1,000
Age
43
Location
OHIO
hmm, that doesn't seem to work with Chromium for me. Works fire that way with firefox. Are you using the N900 plugin or the updated one from TI?
 

Qwertyuiop

Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
316
I used the n900 plugin, and it works in Chromium and Firefox. Don't know if the TI plugin works in Chromium, though.
 
Top