Pandora Hotfix 4 Final released (2010-08-31)


peca

Member
Joined
Jan 10, 2008
Messages
895
Location
Jičín city; CZ
Website
Visit site
After installing HF4 I spot this unnecessary behaviour: After lid close and open, LCD goes to maximum brightness. If I change brightness and do restart or shutdown and boot up, brightnes is restored OK.
 

EvilDragon

Administrator
Staff member
Joined
Mar 4, 2003
Messages
29,823
Age
44
Location
Ingolstadt
After installing HF4 I spot this unnecessary behaviour: After lid close and open, LCD goes to maximum brightness. If I change brightness and do restart or shutdown and boot up, brightnes is restored OK.

Weird. I know Ivanovic had similar issues, but it works fine on my unit... and notaz also checked it and it was working fine.


Hmm... needs more investigation.
 

peca

Member
Joined
Jan 10, 2008
Messages
895
Location
Jičín city; CZ
Website
Visit site
Confirmed - I'm an idiot :) I mess script for brightness to allow me set value 1 instead 3 as lower one. I hope for less shining backlight at night. When I check script for openning lid I found that if brightness is bellow 3 then it is not restored, but set to possible maximum value.


As my messing doesn't have any positive result, I throw my changes away and I now works good. :)
 

Mr_Loon

Can't Remember
Joined
Aug 30, 2010
Messages
2,330
Hi ED,


Any ideas on how to disable the screen blanking 'feature' that, I suspect, somehow got introduced with HF4? It's making watching video on the Pandora rather annoying.


Mentioned in this thread in the support section.


It's not a huge problem but some official instructions on how to disable the blanking would be appreciated.
 
Last edited by a moderator:

CapcomSuicide

Member
Joined
Mar 30, 2010
Messages
250
I notice that when I start the pandora I get a little X pointer and then a little animation of a mouse, as the OS boots into X.


Was that new? Or did I just miss it before? :)
 

lambertus

Still Fresh
Joined
Sep 8, 2008
Messages
51
Just received the Pandora and I was wondering:


- Where can I see what firmware version the thing is running?


- Is the latest hotfix included in the firmware that ships with the Pandora?
 

levi

Still fresh, damnit!
Joined
Oct 6, 2008
Messages
14,969
Location
Somewhere off the coast of the EU
Just received the Pandora and I was wondering:


- Where can I see what firmware version the thing is running?


- Is the latest hotfix included in the firmware that ships with the Pandora?
This probably isn't the best place to ask this, since you're on the second page, and this forum doesn't sort posts by last post time but instead keeps them in the order they're posted in. Using the support forum would probably get you a better response, or at least a more visible question.


However, I'll have a go at answering: as far as I know, you can't see what version of the hotfix you've got - but even if you've already got hf4 installed, installing it again won't hurt. I don't know what the intention is, but a number of pandoras have needed hf4 to be installed by the user, so I'd recommend you do that (or hf5 beta if you're feeling adventurous!)
 

lambertus

Still Fresh
Joined
Sep 8, 2008
Messages
51
Just received the Pandora and I was wondering:


- Where can I see what firmware version the thing is running?


- Is the latest hotfix included in the firmware that ships with the Pandora?
This probably isn't the best place to ask this, since you're on the second page, and this forum doesn't sort posts by last post time but instead keeps them in the order they're posted in. Using the support forum would probably get you a better response, or at least a more visible question.


However, I'll have a go at answering: as far as I know, you can't see what version of the hotfix you've got - but even if you've already got hf4 installed, installing it again won't hurt. I don't know what the intention is, but a number of pandoras have needed hf4 to be installed by the user, so I'd recommend you do that (or hf5 beta if you're feeling adventurous!)
Thanks a lot! I'll just post my noob questions in the support section ;)
 

Geca

Member
Joined
Sep 6, 2010
Messages
338
Age
43
Location
Madrid, Spain
Website
www.gecasoft.no.sapo.pt
Hi, this is mi first post. Finally i got my Pandora, and i love it!!!


Thanks guys for your project :)


Like Lambertus, i don't know if my pandora comes with any previous hotfix, if i install the hotfix 4 the previous versions are not needed ?
 

Link

ithic.com
Joined
Jan 27, 2009
Messages
2,943
Location
Vermont
Website
www.ithic.com
Hi, this is mi first post. Finally i got my Pandora, and i love it!!!


Thanks guys for your project :)


Like Lambertus, i don't know if my pandora comes with any previous hotfix, if i install the hotfix 4 the previous versions are not needed ?
correct. Welcome aboard!
 
Top