[SOLVED]Problems with PSX Rearmed.


Sigurd

Member
Joined
Nov 4, 2004
Messages
177
I'm having some issues with PCSXRearmed r14 after updating to Super Zaxxon beta 5.


Before i did the upgrade i could run nearly all PS 1 games without problems, now most of them seem laggy and Tekken 3 is both laggy and is sporting many graphical errors.


The Graphical Errors:


[image removed]


I tried resetting to default settings.


I am not running any overclock on it.


Has anyone else had this problems? or perhaps something similar


It seems other people having problems with PCSX Rearmed is getting freezes and crashes :/


PS: I didn't know whether to put this in the PSX rearmed thread or in the Super Zaxxon beta 5 thread. Feel free to move it.


- Sigurd
 
Last edited by a moderator:

Sigurd

Member
Joined
Nov 4, 2004
Messages
177
Hmm, I'm afraid I don't know how to use another kernel? :/ It's currently using 3.2. What other Kernel could I try and how?
 
Last edited by a moderator:

kirkanoss

Member
Joined
Mar 30, 2011
Messages
308
i have beta 5 boot 3.2 running


pan's clock set 750 default max opp 5


pcsx rearmed r14


frameskip auto


region auto


cpu clock 630


bio 7001


gpu plug. builtin or gpupcsx4all works for me


spu builtin


gpupcsx4all options all off, but disable lighting on


also game is a bin/cue tekken 3 runs fine 46ish fps music is alittle slow/laggy


hope some of this info helps


ps also play alot of ff7,capcom vs marvel,gt2, all the tony hawks,mk trilogy, x-men vs street fighter with same settings
 
Last edited by a moderator:

Sigurd

Member
Joined
Nov 4, 2004
Messages
177
i have beta 5 boot 3.2 running


pan's clock set 750 default max opp 5


pcsx rearmed r14


frameskip auto


region auto


cpu clock 630


bio 7001


gpu plug. builtin or gpupcsx4all works for me


spu builtin


gpupcsx4all options all off, but disable lighting on


also game is a bin/cue tekken 3 runs fine 46ish fps music is alittle slow/laggy


hope some of this info helps


ps also play alot of ff7,capcom vs marvel,gt2, all the tony hawks,mk trilogy, x-men vs street fighter with same settings

Hooray! This solved it. I forgot i had been messing around with some settings in order to try and get Revolt to work. I was using the GLES plugin. I swapped it for the builtin and it ws running smoothly again. :)
 
Top