Interesting WADS for GP32 Doom

Doom Wad Station

Still Fresh
Joined
Oct 22, 2003
Messages
5
I'm not sure what GP is but I found your forum while checking out my counter thing and finding our where people were linking to me from.
I see some are having problems.
Here's some tips that might help.

Make sure the wad you are using is for the game you are playing.
If your GP thingy is playing regular doom then don't bother trying to load a wad made for Doom2 - it won't work.
If the wad you're trying to load requires a port of Doom - like Zdoom - don't bother, unless you can load zdoom as well.
I wouldn't think that new sprites, textures, etc... would be a problem - especially if you can play simpsons doom.
In fact, it sounds like maybe you guys are using the original Doom and Not Doom2.
If that's the case you will probably have problems with alot of total conversions but you shouldn't have any problem with most regular doom wads.
Try this part of my site:

http://www.doomwadstation.com/doom_reviews

Please, let me know if I can be of any assistance. I'm not familiar with your system but I know doom.
 

Doom Wad Station

Still Fresh
Joined
Oct 22, 2003
Messages
5
Magic Knight posted on Oct 5 2003 said:
im looking for different wads for doom2 - so far all the ones downloaded wont work :(
try this page:
http://www.doomwadstation.com

Keep in mind - read the text files and don't try to load wads that require ports like Zdoom, Legacy, etc...
Usually my reviews will let you know if you need any special software to make them run.
 
Last edited by a moderator:

Magic Knight

Member
Joined
Oct 3, 2003
Messages
245
hey DWS - thanks for the helpful reply !!! very nice to see :)

you need to get yourself a GP32, PC version of Doom on a handheld ? With a lush picture, full stereo sound, wad support etc ? That's what we have here !

get one here bro - http://www.cdworld.co.uk/mmcd/gbcd/ - soon to be a damn rare commodity !

thanks again for a courteous reply, hope we arent giving you too much traffic
 

Doom Wad Station

Still Fresh
Joined
Oct 22, 2003
Messages
5
Magic Knight posted on Oct 22 2003 said:
hey DWS - thanks for the helpful reply !!! very nice to see :)

you need to get yourself a GP32, PC version of Doom on a handheld ? With a lush picture, full stereo sound, wad support etc ? That's what we have here !

get one here bro - http://www.cdworld.co.uk/mmcd/gbcd/ - soon to be a damn rare commodity !

thanks again for a courteous reply, hope we arent giving you too much traffic
I'll take all you can send me.
:D
 
Last edited by a moderator:

Evil_Cartman

I am made of jellay.
Joined
May 29, 2003
Messages
566
Website
Visit site
Doom Wad Station posted on Oct 22 2003 said:
Magic Knight posted on Oct 5 2003 said:
im looking for different wads for doom2 - so far all the ones downloaded wont work :(
try this page:
http://www.doomwadstation.suhost.com

Keep in mind - read the text files and don't try to load wads that require ports like Zdoom, Legacy, etc...
Usually my reviews will let you know if you need any special software to make them run.
Thats funny. i just visited your site while googling for wads yesterday.

But anyways that with Zdoom and all that crap, there are some of the best wads that only work on that.

Mind to list all the TC's that dont require ZDoom or JDoom or Legacy?
 
Last edited by a moderator:

Doom Wad Station

Still Fresh
Joined
Oct 22, 2003
Messages
5
Evil_Cartman posted on Oct 24 2003 said:
Doom Wad Station posted on Oct 22 2003 said:
Magic Knight posted on Oct 5 2003 said:
im looking for different wads for doom2 - so far all the ones downloaded wont work :(
try this page:
http://www.doomwadstation.com

Keep in mind - read the text files and don't try to load wads that require ports like Zdoom, Legacy, etc...
Usually my reviews will let you know if you need any special software to make them run.
Thats funny. i just visited your site while googling for wads yesterday.

But anyways that with Zdoom and all that crap, there are some of the best wads that only work on that.

Mind to list all the TC's that dont require ZDoom or JDoom or Legacy?
I'll see what I can do when I have time. That's alot of stuff.
 
Last edited by a moderator:

Evil_Cartman

I am made of jellay.
Joined
May 29, 2003
Messages
566
Website
Visit site
Doom Wad Station posted on Oct 30 2003 said:
Evil_Cartman posted on Oct 24 2003 said:
Doom Wad Station posted on Oct 22 2003 said:
Magic Knight posted on Oct 5 2003 said:
im looking for different wads for doom2 - so far all the ones downloaded wont work :(
try this page:
http://www.doomwadstation.suhost.com

Keep in mind - read the text files and don't try to load wads that require ports like Zdoom, Legacy, etc...
Usually my reviews will let you know if you need any special software to make them run.
Thats funny. i just visited your site while googling for wads yesterday.

But anyways that with Zdoom and all that crap, there are some of the best wads that only work on that.

Mind to list all the TC's that dont require ZDoom or JDoom or Legacy?
I'll see what I can do when I have time. That's alot of stuff.
Thanks, thats really kind of you.
 
Last edited by a moderator:

FRIBBLE

Member
Joined
Sep 30, 2003
Messages
151
Location
England
Website
Visit site
The ff2 wad looks worth a look. And the twilight warrior wad looks great but I can't get it to work shame as I really wanted to play that one. But i just keep getting an error code. Does any one have this wad working? If so could they post any info.
Have been playing stardoom after reading another post on this site. This rocks.
 

Doom Wad Station

Still Fresh
Joined
Oct 22, 2003
Messages
5
As you may have noticed, the links for my site no longer work. That's cuz I changed hosts and got my own .com
the address is now Doom Wad Station
I hope this helps if any of you were looking for the site.
:D
 
Top