New Gpadvance Version - V1.48


DReffects

Still Fresh
Joined
Jan 1, 2004
Messages
92
well BUT: imagein you could double the amount of RAM - RAM that is not so creepy slow as the smc ... that would at least provide some good innit?
 

kotd

Very Active Member
Joined
Oct 1, 2003
Messages
1,173
Website
Visit site
You can add more ram. 32 or 64mb ram upgrade. But most people don't want to mod their GP32
 

argon0

Member
Joined
Sep 24, 2003
Messages
310
I actually don't mind Modding my gp32 - even though it a new BLU, if it can be guaranteed to work - I'd rather get someone else to do it though...

Any idea how much a Voltage and Memory Mod (say to 64Mb) would cost, and would standard Bios work with it? (I seem to remember somewhere that you'd need a new Bios with it....)

Argon0
 

Zero3K

Active Member
Joined
Sep 27, 2003
Messages
828
Age
35
Location
USA
Website
Visit site
I'm now getting Data in section 0 already loaded errors when trying to play Tomato Adventure and SFA3.
 

Wolfsclaw

can't be longer than 2 months right?
Joined
Oct 20, 2003
Messages
1,747
Age
32
Location
Germany/France
Website
Visit site
there are always the good sides and the bad sides in every version, thats why i have every version from 1.31+ on my smcs :p
 

diablo2

Virtual Boy
Joined
Jan 23, 2004
Messages
1,956
Age
32
Location
The A
Website
Visit site
Dozer posted on Jul 27 2004 at 02:25 PM said:
It's quite a bit smaller and is soooooo close to booting some games now and is a wee bit faster too :). Very nice.
i like to hear stuff like this
 
Last edited by a moderator:

Wolfsclaw

can't be longer than 2 months right?
Joined
Oct 20, 2003
Messages
1,747
Age
32
Location
Germany/France
Website
Visit site
check out commentaires.txt !

-----------------------------------------------
enf65 (27/07): (v1.49)
-----------------------------------------------
- corrected a bug in gp32 bios (switching cpuspeed during play
is now possible)
- CPUInterrupt() still under dev

-----------------------------------------------
enf65 (26/07): (no release available)
-----------------------------------------------
- improoved memory manager with stack overflow detection
- corrected small bugs
- CPUInterrupt() still under dev


the memory management is now *much* better!
check golden sun out, it loads now less often! if there werent any gfx bugs it would be real playable :)
 

kotd

Very Active Member
Joined
Oct 1, 2003
Messages
1,173
Website
Visit site
Great news. Will try it when I get home. Forgot to bring my gp32_console to university :( I'll try 16mb roms again. :D
 

Sonic-NKT

Very Active Member
Joined
Apr 15, 2003
Messages
1,890
Zelda is going ingame!!!! :) really cool !!! im at the story telling screen.. (still slow)
but until now it works perfect!!!
ok now im really ingame... and it still runs great!!!!!! argh cant believe it
thanks to enf and every other programmer who helped him on this great gp32 project

ARGHH im running around the castle with link... it works perfect..
even saving works....
 

Wolfsclaw

can't be longer than 2 months right?
Joined
Oct 20, 2003
Messages
1,747
Age
32
Location
Germany/France
Website
Visit site
why dont you just play the snes version of zelda :ph34r:
best game for gba is harvest moon ill try it out later :p (even though i have it on my gba flashcart)
 

V3X

Dance Pac-man. DANCE!!!!
Joined
Mar 10, 2004
Messages
739
Age
32
Location
sunbury, victoria, australia
Website
Visit site
oh yeah the snes version :rolleyes: i dont know i guess i was just excited :lol:

the crap thing is i have to wait for my dad to get his friends smc writer 4 me :angry: coz my usb cable got cut by my desk :(

and what about f-zero gp legend? any1 tried it with 1.49?
 

Wolfsclaw

can't be longer than 2 months right?
Joined
Oct 20, 2003
Messages
1,747
Age
32
Location
Germany/France
Website
Visit site
no gfx bugs? strange, since mario golf uses the same engine as golden sun, and THAT game HAS many gfx bugs... ahh whatever.
 

Sonic-NKT

Very Active Member
Joined
Apr 15, 2003
Messages
1,890
yes this version is awesome still cant believe that Zelda works Perfect.. even the Fourswords part works up until it trys to connect, nothing happens after this, i think its the same on a real GBA.
Goldensun has many Graphic bugs... but goes ingame.. which is nice too.
 
Top