Mulitifirmware 4


Cellsplitter

Member
Joined
Aug 2, 2003
Messages
195
Age
34
Location
Lysekil - Sweden
Website
Visit site
Well? has anyone tested it? I wont install it until i know it's safe! I screw up last time i installed a firmware ( deleting it <_< ).

so, write on!

P.S. i won't be on a computer for like 4 hours from now so i won't be abel to anser any post till then...

/Cellsplitter
 

Inuyasha

Still Fresh
Joined
Feb 28, 2004
Messages
6
Hi

I have flashed to Aquafish 4 and it works really good.

;)

I hope i could help you.
 

gio

Still Fresh
Joined
Mar 10, 2004
Messages
21
Hi- I tried flashing my gp32 with aquafish' latest firmware. When I rebooted I got a message saying something like- can't load ini file. I placed the binary in the root of the drive and flashed it- everything appeared to go okay until I rebooted. Have not went back to Spiv's multi firmware.

Any idead where I went wrong?

bye, john
 

Horscht

Banned?
Joined
Jan 5, 2004
Messages
1,612
Age
35
Location
Germany
Website
Visit site
nothing was wrong, aquafishs multifrimware allows having a boot.ini file that determines which programm should be loaded.
 

lizard808uk

Child of the 80s
Joined
Dec 30, 2003
Messages
1,323
Location
Wellington, NZ
Website
Visit site
Nothing (the dangerous bit is over). You need a Boot Configuration Tool to write a boot.ini file. You can get this from Aquafish's site. or maybe included with the firmware zip file.

Damn beaten to it! :lol:
 

gio

Still Fresh
Joined
Mar 10, 2004
Messages
21
blimey, quick response :D

Yip, it's all working well now.
You were right lizard808uk- the boot configuration tool came with the zip (now I know its purpose thanks)

thanks, john
 

gio

Still Fresh
Joined
Mar 10, 2004
Messages
21
Having finally got Aquafish version 4 up and running, I've now found that with Pacrom I have difficulties with the usb connection. I've tried numerous drivers, but with no success- keep getting usb error messages. I really liked the look of the european rom, but I'll need to give up on it and go back to spiv's multi firmware (I have no problems with Pacrom in spiv's binary).

Has anyone else had similar problems with aqua's firmware 4 release?

thanks, john
 

Efompor

Premium Member
Joined
Feb 5, 2004
Messages
377
Age
116
Location
USA, Maryland
Website
Visit site
Is it just me or did Mr. Spivs boot up to Wind ups faster? It takes about a total of 8 seconds to load up the desktop from when I flick the switch on, it seems like an awfully long time... BTW I dont have v.4 yet
 

rcx21000

Very Active Member
Joined
Mar 26, 2003
Messages
1,624
Age
51
Website
Visit site
Efompor posted on Mar 17 2004 at 10:08 PM said:
Is it just me or did Mr. Spivs boot up to Wind ups faster? It takes about a total of 8 seconds to load up the desktop from when I flick the switch on, it seems like an awfully long time... BTW I dont have v.4 yet
Mr Spiv's reads staright from the BIOS (faaaaast), and Aquafish's reads from SMC (slooooooow).... At least thats what I know....
 
Last edited by a moderator:
Joined
Jan 16, 2004
Messages
297
Location
hell
Website
diab0l.pdroms.de
whoa, this is cool :D
finally decided to flash aquafish and it was worth it, now if anybody could tell me possible resons for the smc-menu to dont boot up? (maybe coz i dont have some of the apps? i have the boot.* files from the package we all downloaded :D)

didnt know the european firmware till now, just cool (besides that u cant sort the apps other way then shuffle them on the smc via comi which takes smc-life everytime >_<)

[Edit] ahh, now i finally get some erros-msging: it says that it cant load the boot.ini (oh yea, renamed it to .txt to edit it with keditor, but didnt work, so i edited it with morning coffee :D, but nevermind) [/Edit]
 
Top